Checkmat Haninge Logo

Headcoach:

Max LinbladVår huvudtränare Max Lindblad-Sveriges troligen mest framgångsrika BJJ utövare. Han har VM silver och brons från IBJJFS VM två Silver från IBJJFS EM samt VM guld och flera brons från APJJFS VM. Han har även 6 SM guld och tävlar aktivt nationellt och internationellt , senaste prestationen guld i London Grand Slam.

Headcoach:

Karin PetterssonVår huvudtränare Karin Pettersson är utbildad och licienserad instruktör steg 1 och 2 via Budo och Kampsports förbundet. Karin är aktivt tävlande i BJJ och SW samt domare. Karin har flera års erfarenhet av att instruera barn och vuxna i flera sporter. 


Karin sitter som ordförande i Svenska submission wrestling förbundet.

Coach:

Eva-My PerssonEva-My Persson är Checkmat Haninges andra sportutvecklare inom Submission Wrestling Eva-My tränar och tävlar för Nacka Dojo och har meriter som 3 ADCC SM guld, 2 Shootfighting SM guld, Nogi EM guld, Nogi VM guld, Silver ADCC EM, Silver Nogi EM. Eva My har vunnit 2 superfights

Coach:

Christopher Lee-Klockare
Chris har hållit på med olika kampsporter sen han var 8år då han började träna kung fu. Han hade testat på BJJ några gånger men fastande för det 2006 och har tränat och tävlat kontinuerligt sen dess. Han har även instruerat i boxning och MMA samt tävlat i shootfighting och K-1. På hans meritlista finns SM medaljer både i BJJ och SW. Han har vunnit dåvarande Svenska Grapplingligan och kvalat in till Europavalet i ADCC. Chris har svart bälte i BJJ och var 2013 med i svenska landslagstruppen, han har även tävlat utomlands i BJJ, bland annat i Brasilien och Portugal.

Coach:

Max Bengtsson.Max är lilabälte i BJJ.

Har kört BJJ sedan 15års ålder, väldigt aktivt tävlande med medaljer från både SM och Nordic open i Sverige men även från tävlingar utomlands. Älskar kreativ och rolig BJJ och försöker spegla det i sätter jag instruera.

Har tidigare varit barntränare och är nu vår rutinerade junior och vuxentränare i gi & nogi.

Huvudtränare MMA:

Joakim Stenberg

Mixed Martial Arts


Joakim Stenberg är huvudtränare för Mma.

Joakim har tränat och tävlat dom senaste två decennierna mestadels inom thaiboxning, grappling men även boxning .
Han har bla vunnit delstatsmästerskap i USA i grappling samt skandinavisk wmc thaiboxnings mästare 2009 .